Oznámenie

Collapse
No announcement yet.

Šrekové - brokolicové fašírky

Collapse
X
Collapse

  • Šrekové - brokolicové fašírky

    Click image for larger version

Name:	brokolica.jpg
Views:	1
Size:	92,2 KB
ID:	76170
    Brokolica
    . Zelené slovo, ktoré vykúzli výraz strachu v očiach mojich detí. Nikdy sa mi nepodarilo primäť ich, aby z nej zjedli čo i len kúsok. Potom som niekde čítala, že pokiaľ nechcú zeleninu jesť v pôvodnom stave, treba ju zamaskovať.
    Tak som si vymyslela tieto brokolicové „Shrekové“ fašírky.
    Click image for larger version

Name:	šrekové fašírky 2.jpg
Views:	1
Size:	107,7 KB
ID:	76172


    Celý článok nájdete tu: http://www.alinka.sk/c/shrekove-fasirky-24527.html

    Rady na záver:
    • Ak máte v rodine vegetariána, tak jednoducho šunku vynechajte.
    • Fašírky môžete upraviť podľa chute na napríklad karfiolové, kelové.
    Priložené súbory

    • babi ele
      #2
      babi ele komentoval
      Upravuje komentár
      Pôvodne odoslal terezka55
      Mňam
      Čau, terezka55, kde sa tu berieš a prečo len tak nakrátko?

    • terezka55
      #3
      terezka55 komentoval
      Upravuje komentár
      Pôvodne odoslal babi ele
      Čau, terezka55, kde sa tu berieš a prečo len tak nakrátko?
      Ahoj Babi ele, hľadala som recepty z brokolice a našla som toto.
      Páči sa mi to, hneď som si recept opísala a odložila do kuchárky.

    • babi ele
      #4
      babi ele komentoval
      Upravuje komentár
      Pôvodne odoslal terezka55
      Ahoj Babi ele, hľadala som recepty z brokolice a našla som toto.
      Páči sa mi to, hneď som si recept opísala a odložila do kuchárky.
      A ja som rozmýšľala, čo sú to tie šreky, až z komentára som pochopila, že sa jedná o SHreka, teda Shrekove fašírky. Kedysi som na podobný spôsob robila fašírky z kelu, boli veľmi obľúbené. Ja mám najradšej brokolicu uvarenú na pare, posypanú osmahnutými prézlami a poliatu maslom, ale ešte radšej ju mám bez prézlí.
      A asi celkom najlepšia je uvarená v mäsovom vývare, to je mňamka!
    Posting comments is disabled.

Article Tags

Collapse

Latest Articles

Collapse

  • Pór
    redakcia
    Pór patrí medzi liečivé druhy zeleniny.
    ...
    5.9.2017, 12:15
  • Orechy
    redakcia
    [ATTACH=CONFIG]9840[/ATTACH]
    Obľúbeným doplnkom stravy sú určite orechy. Pozrieme sa na pár tých najobľúbenejších a ich blahodárne účinky na organizmus.
    5.9.2017, 11:57
  • Rukola
    redakcia

    Možno sa Vám zdá, že rukola vyzerá iba ako obyčajná burina, avšak je to rastlina s veľkým množstvom zdraviu prospešných látok.
    ...
    11.8.2017, 12:26
  • Konzumujme rajčiny, sú zdraviu prostešné
    redakcia

    Leto je obdobie, v ktorom veľmi rýchlo dozrievajú rajčiny. Ľudia možno ani nemajú predstavu o tom, ako blahodárne ich konzumácia pôsobí na ľudský organizmus.
    ...
    10.8.2017, 13:12
  • Jogurt a jeho pozitíva
    redakcia

    Jogurt
    je kvasený nápoj z homogenizovaného zahusteného mlieka. Vyrába sa tak, že sa do mlieka pridá určité množstvo mikroorganizmov, ktoré spôsobia skvasenie mlieka

    Čo o jogurte vieme:
    • Chráni imunitný systém.
    • Pôsobí na črevá.
    • Je ľahko stráviteľný.
    • Konzumáciou si zabezpečíte prevenciu proti chrípke.
    • Lekári ho odporúčajú pri chorobách pankreasu a pečene.
    • Jogurt má mierne močopudné vlastnosti.
    • Odporúča sa pri problémoch s opuchmi.
    • Vhodný pri zvýšenom krvnom tlaku.

    Či už si dáte jogurt biely, ochutený d...
    9.8.2017, 13:20
  • Najlepšie buchty aké som kedy jedla
    redakcia
    Pečené buchty sú slabosť pre mnohých ľudí. Ponúkame vám recept na overené, nadýchané buchty, ktorým nik neodolá.
    ...
    8.8.2017, 09:34
Working...
X