Oznámenie

Collapse
Zatiaľ žiadne oznámenie.

Šrekové - brokolicové fašírky

Collapse
X
Collapse

  • Šrekové - brokolicové fašírky

    Click image for larger version

Name:	brokolica.jpg
Views:	1
Size:	92,2 KB
ID:	76170
    Brokolica
    . Zelené slovo, ktoré vykúzli výraz strachu v očiach mojich detí. Nikdy sa mi nepodarilo primäť ich, aby z nej zjedli čo i len kúsok. Potom som niekde čítala, že pokiaľ nechcú zeleninu jesť v pôvodnom stave, treba ju zamaskovať.
    Tak som si vymyslela tieto brokolicové „Shrekové“ fašírky.
    Click image for larger version

Name:	šrekové fašírky 2.jpg
Views:	1
Size:	107,7 KB
ID:	76172


    Celý článok nájdete tu: http://www.alinka.sk/c/shrekove-fasirky-24527.html

    Rady na záver:
    • Ak máte v rodine vegetariána, tak jednoducho šunku vynechajte.
    • Fašírky môžete upraviť podľa chute na napríklad karfiolové, kelové.
    Priložené súbory

    • babi ele
      #2
      babi ele komentoval
      Upravuje komentár
      Pôvodne odoslal terezka55
      Mňam
      Čau, terezka55, kde sa tu berieš a prečo len tak nakrátko?

    • terezka55
      #3
      terezka55 komentoval
      Upravuje komentár
      Pôvodne odoslal babi ele
      Čau, terezka55, kde sa tu berieš a prečo len tak nakrátko?
      Ahoj Babi ele, hľadala som recepty z brokolice a našla som toto.
      Páči sa mi to, hneď som si recept opísala a odložila do kuchárky.

    • babi ele
      #4
      babi ele komentoval
      Upravuje komentár
      Pôvodne odoslal terezka55
      Ahoj Babi ele, hľadala som recepty z brokolice a našla som toto.
      Páči sa mi to, hneď som si recept opísala a odložila do kuchárky.
      A ja som rozmýšľala, čo sú to tie šreky, až z komentára som pochopila, že sa jedná o SHreka, teda Shrekove fašírky. Kedysi som na podobný spôsob robila fašírky z kelu, boli veľmi obľúbené. Ja mám najradšej brokolicu uvarenú na pare, posypanú osmahnutými prézlami a poliatu maslom, ale ešte radšej ju mám bez prézlí.
      A asi celkom najlepšia je uvarená v mäsovom vývare, to je mňamka!
    Odosielanie komentárov je zakázané.

Article Tags

Collapse

Latest Articles

Collapse

  • Rýchly hrnčekový koláč
    redakcia



    Rýchly čokoládový koláčik, ktorý chutí každému.


    Potrebujeme:
    • 5 vajec
    • 1 hrnček polohrubej múky
    • 1/2 hrnčeka kryštáľového cukru
    • 1/2 hrnčeka oleja
    • 1/3 hrnčeka granka
    • 1 prášok do pečiva
    • Na poliatie nesca káva
    • Na vrch várová čokoláda + šľahačka

    Postup:

    Všetky suroviny na koláč jednoducho zmiešame a vylejeme na plech vystlaný papierom. Pečiem zhruba 15 minút (záleží od rúry).
    Necháme trochu vychladnúť a polejem...
    16.11.2017, 10:16
  • Špenát
    redakcia
    Hovorí sa, že ho buď milujeme, alebo nenávidíme. Poďme sa naň teda pozrieť podrobnejšie.
    Čo o ňom vieme:
    • Listová zelenina pochádzajúca z Ázie.
    • Je to jedna z najvýživnejších potravín na svete.
    • Má minimum kalórií (v jednej šálke ani nie 10 kalórií) .
    • Obsahuje kyselinu listovú, mangán, bielkoviny, sacharidy, vlákninu, vápnik, draslík, zinok, sodík, fosfor, meď, magnézium, selén, vitamín A, B, C, E a K.
    • Pôsobí ako prevencia proti rakovine.
    • Chráni mozog
    ...
    29.9.2017, 08:47
  • Raffaello
    redakcia
    Určite poznáte pochúťku s názvom Raffaello. Veľmi jednoducho si podobnú maškrtu vieme pripraviť aj doma.
    Čo budeme potrebovať:
    • Kokos
    • Sladené mlieko – Salko
    • Mandle
    • Malé košíčky




    V miske si zmiešame kokos a salko do polotuhej hmoty (1ks salka, 1,5 balíčka kokosu) a dáme do chladničky stuhnúť.
    Mandle ak nemáme lúpané, tak ich zalejeme horúcou vodou a po chvíľke nám pôjde šupka krásne dole.
    Z misky odoberieme tak pol PL hmoty, vložíme...
    27.9.2017, 13:26
  • Pór
    redakcia

    Pór patrí medzi liečivé druhy zeleniny. ...
    5.9.2017, 13:15
  • Orechy
    redakcia

    Obľúbeným doplnkom stravy sú určite orechy. Pozrieme sa na pár tých najobľúbenejších a ich blahodárne účinky na organizmus. ...
    5.9.2017, 12:57
  • Rukola
    redakcia

    Možno sa Vám zdá, že rukola vyzerá iba ako obyčajná burina, avšak je to rastlina s veľkým množstvom zdraviu prospešných látok.
    ...
    11.8.2017, 13:26
Pracujem...
X