Oznámenie

Collapse
Zatiaľ žiadne oznámenie.

Šrekové - brokolicové fašírky

Collapse
X
Collapse

  • Šrekové - brokolicové fašírky

    Click image for larger version

Name:	brokolica.jpg
Views:	1
Size:	92,2 KB
ID:	76170
    Brokolica
    . Zelené slovo, ktoré vykúzli výraz strachu v očiach mojich detí. Nikdy sa mi nepodarilo primäť ich, aby z nej zjedli čo i len kúsok. Potom som niekde čítala, že pokiaľ nechcú zeleninu jesť v pôvodnom stave, treba ju zamaskovať.
    Tak som si vymyslela tieto brokolicové „Shrekové“ fašírky.
    Click image for larger version

Name:	šrekové fašírky 2.jpg
Views:	1
Size:	107,7 KB
ID:	76172


    Celý článok nájdete tu: http://www.alinka.sk/c/shrekove-fasirky-24527.html

    Rady na záver:
    • Ak máte v rodine vegetariána, tak jednoducho šunku vynechajte.
    • Fašírky môžete upraviť podľa chute na napríklad karfiolové, kelové.
    Priložené súbory

    • babi ele
      #2
      babi ele komentoval
      Upravuje komentár
      Pôvodne odoslal terezka55
      Mňam
      Čau, terezka55, kde sa tu berieš a prečo len tak nakrátko?

    • terezka55
      #3
      terezka55 komentoval
      Upravuje komentár
      Pôvodne odoslal babi ele
      Čau, terezka55, kde sa tu berieš a prečo len tak nakrátko?
      Ahoj Babi ele, hľadala som recepty z brokolice a našla som toto.
      Páči sa mi to, hneď som si recept opísala a odložila do kuchárky.

    • babi ele
      #4
      babi ele komentoval
      Upravuje komentár
      Pôvodne odoslal terezka55
      Ahoj Babi ele, hľadala som recepty z brokolice a našla som toto.
      Páči sa mi to, hneď som si recept opísala a odložila do kuchárky.
      A ja som rozmýšľala, čo sú to tie šreky, až z komentára som pochopila, že sa jedná o SHreka, teda Shrekove fašírky. Kedysi som na podobný spôsob robila fašírky z kelu, boli veľmi obľúbené. Ja mám najradšej brokolicu uvarenú na pare, posypanú osmahnutými prézlami a poliatu maslom, ale ešte radšej ju mám bez prézlí.
      A asi celkom najlepšia je uvarená v mäsovom vývare, to je mňamka!
    Odosielanie komentárov je zakázané.

Štátna účelová dotácia

Collapse

Značky

Collapse

Najnovšie články

Collapse

  • Baklažán
    VierkaC



    Vedeli ste o tom, ako je pre zdravie prospešný baklažán? ...
    12.7.2018, 08:37
  • Domáca zmrzlina
    VierkaC





    Každý z nás si dokáže vyčarovať domácu zmrzlinu podľa vlastnej chuti. ...
    4.7.2018, 10:27
  • Citrónové osvieženie
    VierkaC



    Cez tieto teplé letné dni padne vhod na osvieženie pohár studenej vody s citrónom. Poďme sa spoločne pozrieť, čo okrem osvieženia nám citrón ponúka. ...
    29.6.2018, 12:20
  • Čerešne
    VierkaC

    Vedeli ste o tom, že v priemere na jednom čerešňovom strome vyrastie toľko čerešní, že by sa z nich dalo upiecť 70 čerešňových koláčov? ...
    13.6.2018, 11:51
  • Rebarbora
    VierkaC

    Hoci na prvý pohľad vyzerá, ako obyčajná burina v záhrade, je to rastlina plný látok, ktoré blahodárne pôsobia na ľudský organizmus. ...
    7.6.2018, 13:04
  • Avokádo
    VierkaC
    Avokádo je v poslednej dobe čoraz obľúbenejšie ovocie. Je veľmi chutné, zdravé, vďaka svojej skoro až maslovej konzistencii sa jednoducho kombinuje do rôznych jedál. ...
    1.6.2018, 11:39
Pracujem...
X