Oznámenie

Collapse
Zatiaľ žiadne oznámenie.

Raffaello

Collapse
X
Collapse

  • Raffaello

    Určite poznáte pochúťku s názvom Raffaello. Veľmi jednoducho si podobnú maškrtu vieme pripraviť aj doma.
    Čo budeme potrebovať:
    • Kokos
    • Sladené mlieko – Salko
    • Mandle
    • Malé košíčky


    raffaelo_proc.jpg

    V miske si zmiešame kokos a salko do polotuhej hmoty (1ks salka, 1,5 balíčka kokosu) a dáme do chladničky stuhnúť.
    Mandle ak nemáme lúpané, tak ich zalejeme horúcou vodou a po chvíľke nám pôjde šupka krásne dole.
    Z misky odoberieme tak pol PL hmoty, vložíme do nej mandľu, vypracujeme guličky a obalíme v kokose.
    Poukladáme do malých košíčkov a späť do chladničky.

    Dobrú chuť.
      Odosielanie komentárov je zakázané.

    Article Tags

    Collapse

    Latest Articles

    Collapse

    • Super jednoduché vianočné vínové pečivo
      redakcia











      Vianoce sa nezadržateľne blížia. Ak ich chceme prežiť s čo najmenším stresom, začnime si piecť suché koláčiky už dnes.
      Ponúkame vám recept na obľúbené vianočné vínové pečivo. Je to veľmi rýchly a jednoduchý recept.

      Čo budeme potrebovať:

      30 dkg hladkej múky
      25 dkg masla
      7 pl bieleho vína
      práškový a vanilkový cukor na obalenie

      Postup je celkom jednoduchý,...
      22.11.2017, 14:54
    • Pečený čaj
      redakcia

      Počuli ste už o pečenom čaji?

      Je to čajík, ktorý vám dodá nielen energiu, ale zlepší aj imunitu a tým celkové zdravie. Príjemná atmosféra s horúcim nápojom v rukách a krásna šíriaca sa vôňa po izbe dodá vášmu domovu teplo aj v tomto nepríjemnom počasí.
      Ak ste o ňom ešte nepočuli, ponúkame vám recept, ako si ho doma pripraviť.

      Čo budeme potrebovať:
      1,5 kg sliviek
      0.5 kg jabĺk
      0,5 kg nektariniek
      3 citróny
      Brusnice
      ...
      22.11.2017, 14:08
    • Vianočné medovníčky mäkké
      redakcia



      Vianoce sa nezadržateľne blížia a určite si takmer v každej rodine pečieme vianočné perníčky. Ponúkame vám overený recept na zaručene hneď mäkké vianočné perníčky.

      Čo budeme potrebovať:
      600 g hladkej múky
      200g práškového cukru
      150g masla
      3 vajíčka
      6 PL medu
      1 ČL sóda bikarbóny
      1ČL mletej škorice
      1 ČL perníkového korenia
      2 PL kakaa
      tuk na vymastenie plechu a 1 vajíčko na potretie perníčkov...
      21.11.2017, 13:07
    • Rýchly hrnčekový koláč
      redakcia





      Rýchly čokoládový koláčik, ktorý chutí každému.


      Potrebujeme:
      • 5 vajec
      • 1 hrnček polohrubej múky
      • 1/2 hrnčeka kryštáľového cukru
      • 1/2 hrnčeka oleja
      • 1/3 hrnčeka granka
      • 1 prášok do pečiva
      • Na poliatie nesca káva
      • Na vrch várová čokoláda + šľahačka

      Postup:

      Všetky suroviny na koláč jednoducho zmiešame a vylejeme na plech vystlaný papierom. Pečiem zhruba 15 minút (záleží od rúry).
      Necháme trochu vychladnúť...
      16.11.2017, 10:16
    • Špenát
      redakcia

      Hovorí sa, že ho buď milujeme, alebo nenávidíme. Poďme sa naň teda pozrieť podrobnejšie.
      Čo o ňom vieme:
      • Listová zelenina pochádzajúca z Ázie.
      • Je to jedna z najvýživnejších potravín na svete.
      • Má minimum kalórií (v jednej šálke ani nie 10 kalórií) .
      • Obsahuje kyselinu listovú, mangán, bielkoviny, sacharidy, vlákninu, vápnik, draslík, zinok, sodík, fosfor, meď, magnézium, selén, vitamín A, B, C, E a K.
      • Pôsobí ako prevencia proti rakovine.
      • Chráni mozog
      ...
      29.9.2017, 08:47
    • Raffaello
      redakcia
      Určite poznáte pochúťku s názvom Raffaello. Veľmi jednoducho si podobnú maškrtu vieme pripraviť aj doma.
      Čo budeme potrebovať:
      • Kokos
      • Sladené mlieko – Salko
      • Mandle
      • Malé košíčky




      V miske si zmiešame kokos a salko do polotuhej hmoty (1ks salka, 1,5 balíčka kokosu) a dáme do chladničky stuhnúť.
      Mandle ak nemáme lúpané, tak ich zalejeme horúcou vodou a po chvíľke nám pôjde šupka krásne dole.
      Z misky odoberieme tak pol PL hmoty, vložíme...
      27.9.2017, 13:26
    Pracujem...
    X